08-02-2014
Antal dage
7
Deltagere
4
Søg
OVERSIGT OVER RESTAURANTER OG SPISESTEDER I SÄLEN


Barnens Bästa Buffé

I Lindvallen, under Express 303 liften, er en af de mest populære familierestauranter. Her kan du spise alt hvad du vil, og vælge imellem retter som pizza, spaghetti, suppe, pandekager, mexicanske retter og meget mere. Priserne er også familievenlige; Børn under 7 år spiser gratis, over 7 år; 59,- og voksne 79,-.


Experium

Experium i Lindvallen har flere forskellige restauranter og barer som tilbyder forskellige retter. Her er det muligt at købe mad-kuponer, som kan bruges forskellige steder i Experium.


Harrys Pub & Restaurant

Harrys er et meget moderne sted, som laver mad af højeste klasse. Stedet finder man i Lindvallen, hvor det om dagen og aftenen er et rigtig godt spisested. Om natten er stedet et trendy diskotek.


Lammet & Grisen

Restauranten har rygte for at være Sälens bedste restaurant. Stedet er specielt kendt for deres helstegte lammefilet, samt deres store udvalg af vine. Priserne er blevet sat ned pga. momsændringer, og et 3-retters menu koster 379.-


McDonald’s

I dalen ved Lindvallen er der en ikke helt almindelig McDonald’s. Stedet har nemlig en unik McSki, hvilket vil sige at man med skiene på kan benytte sig af deres drive-in.


Appetito Ristorante Italiano

Som navnet indikerer så er restauranten italiensk. Stedet er placeret ved Högfjellet, og tilbyder klassiske italienske retter, men har også italienske delikatesser i form af oste, skinker, oliven og meget mere.


Gammelgården

I Högfjellet finder man også Gammelgården, som er en hyggelig restaurant i rustikke omgivelser. Måltiderne består hovedsageligt at vildt, fugl og fisk. Deres vafler er også anerkendte i Sälen, og kan varmt anbefales med en kop kakao med flødeskum.


Café Mezzo

Caféen er placeret i Tandådalen, og minder på mange måder om Harry’s i Lindvallen. Stedet er meget moderne, og tilbyder et stort udvalg af lækre retter. Om aftenen bliver caféen omdannet til diskotek.


Tandådalens Wärdshus

Tandådalens Wärdshus er mange forskellige ting; fra kl. 830 er stedet en café, fra 11:30-14:30 tilbydes der frokostmenu og fra torsdag til lørdag er det en restaurant efter kl. 19. Om fredagen er der diskoteksstemning med liveband og DJ.


Topprestaureng Lyktan

En rigtig hyggelig restaurant placeret i Hundfjället, med en fantastisk udsigt. Stedet er meget hyggeligt, med rustikke omgivelser og åben pejs. Restauranten serverer mad fra det svenske køkken, i høj kvalitet.
Tek. arrangør er danskbilferie.dk Dansk Bilferie