08-02-2014
Antal dage
7
Deltagere
4
Søg
OM OS - DANSK BILFERIE


Velkommen til Dansk Bilferie´s rejseportal om skiferie til Sälen (Sälen består af områderne Lindvallen/Högfjället og Tandådalen/Hundfjället). Siden er for dig som søger information om Sälen eller måske ønsker at bestille en hytte eller lejlighed i Sälen til året store familieskiferie. Siden drives i et samarbejde mellem Dansk Bilfeirie og Skistar og er danmarks største rejseportal udelukkende om skiferie til Sälen. På siden kan du bestille hytter og leligheder, samt finde information om alt fra pisterne til restauranter, afterski, aktiviteter, og priser på liftkort, skileje og skiskole.

Finder du ikke den information du søger er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på tlf.: 7010 4343 for tip, råd og vejledning og skiferie til Sälen. Alternativt kan vi kontaktes på e-mail: info@danskbilferie.dk

Ingen kender Lindvallen, Tandådalen, Högfjället og Hundfjället bedre end Dansk Bilferie. Alle ferierådgivere har besøgt de forskellige hytter og lejligheder i Sälen og kender desuden skiområdet bedre end deres egen bukselomme. Alle ferierådgivere er inkarnerede skiløbere og har flere gange besøgt det fantastiske skiområde som med rette går under navnet "Sälen" Vores store kendskab til Hemsedal gør at vi kan give dig en både personlig og kvalificeret rådgivning om alt fra hytter til skiområdet.

Vi glæder og til at høre fra dig :-)
 

Tek. arrangør er danskbilferie.dk Dansk Bilferie